Copyright © All rights reserved
SC Zomostar srl
Work
Üdvözöljük a www.zomostar.ro weblapon

Cég bemutatása

Szolgáltató, kereskedelmi és kistételben-gyártó cég vagyunk. A cég 2010-ben alakult meg, és azóta számos területen tevékenykedünk. A cég székhelye Nagyváradon található. A közeljövőben egy kiskereskedelmi áruház megnyitását tervezzük termékeink számára.

Weboldalunkon, szeretnénk tevékenységünket és különféle üzleti lehetőségeket ismertetni.
Természetesen alaptevékenységünk a szolgáltatás mellet kereskedelem is.

Továbbá szeretnénk partnereink tevékenységét is bemutatni oldalainkon. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy most inkább mint bármikor szükség van tevékenységeink termékeink ismertetésére mindenféle lehetséges módon.

Motto - SC Zomostar kft

Sokat lehetne irni a kereskedelemről. Apropó kereskedelem, innen jut eszembe egy igen elmés megjegyzése Honore de Balzac - nak, hogy mosolyogjunk is egy kicsit:

" A világ egy üzlettel kezdődött, mivel Ádám eladta a menyországot egy almáért.

Nem volt egy túl nagy üzlet, igazán nem! "De mégis, mint tudjuk, a kereskedelemnek igen fontos szerepe van a társadalom gazdasági életében. Ez a tevékenység teszi lehetővé többek között azt is, hogy a termék eljusson a termelőtől a különböző rétegű és különböző helyeken lakó fogyasztókig.
Sok üzleti ötlet elveszik az informació hiánya miatt. Természetesen ismert az a tény, most inkább mint bármikor - AZ INFORMÁCIÓ HATALOM.
És mint Alfred North Witehead mondja:

" Az ötleteket nem lehet tartani. Valamit kezdeni kell velük "

Tehát hasznos nem hagyni elvesződni ezeket az ötleteket.
Ma kereskedni nagyon nehéz, sok pénzre és szerencsére van szükség. De ugyanakkor fontos az információ is (hol tudom eladni az árumat ?, kinek ?, hol találom meg a terméket, ?, stb.). Ebben remeljük hogy segiteni tudunk partnereinknek. Sajnos ma mégis a komolyság és a hitelesség a fő probléma. Én szentül meg vagyok győződve hogy a kereskedőnek komolynak és hitelképesnek kell lennie, másképpen az üzlet kudarcra van itélve általában.
Egy üzletben mindkét fél keresni akar, tehát egy üzlet akkor sikeres ha mindkét fél jól jár.
Az egyik nagyon fontos eleme a kereskedelmi életnek a Reklám - Publicitás. A reklám igen fontos eleme egy üzletnek, megjelenése a történelem kezdetére tehető. Azok az arheológusok akik a mediterán kúltúrát kutatták, rengeteg tanulságos dolgot fedeztek fel, ajánlatokról és esemény rendezvényeket illetően . A rómaiak, a gladiátor harcokat, falfestéssel hirdették, a főniciaiak pedig a fő városokba vezető utak szélére, kövekre festették temékeiket melyeket árúltak, illetve ismertették ezáltal ezeket.

ZOMOSTAR kft TEVÉKENYSÉGEI KÖZÜL MEGEMLÍTENÉNK:


Online Shop

Webshopunkon - https://zomoshop.ro, termékek forgalmazását végezzük

Üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadási szolgáltatást biztositunk, végzünk

Mikro-termelés

Egyedi handmade termékek gyártását végezzük

Javitási szolgáltatások

Handmade termékek javitását végezzük, elsősorban ékszerek

Könyvviteli szolgáltatás

Partnereinken keresztül teljeskörű könyvviteli szolgáltatást végzünk

Fitnessz Szolgáltatás

Fitnessz szolgáltatást végzünk, edzési tervek, stb.

Rendezvényszervezés

Különböző szórakoztatóipari események szervezését végezzük