Copyright © All rights reserved
SC Zomostar srl

HANDMADE MÓNIKA


Jermendy Monika “ Foglalkozz az álmaiddal és azok valóra válnak“ Gail Devers “. Tarsd életben az álmaid. Értsd meg, hogy ahhoz hogy valamit elérj, abban hinned kell.
Hinned kell magadban , jó meglátás, munka, elszántság és elkötelezettség szükséges.
Ne feledd, hogy minden lehetséges azoknak, akik hisznek.”
Örülünk látogatásának a "Hand Made Monika" weblapon.
Ezen a weblapon szeretettel és odaadással keszitett egyedi, kézzel keszitett termékeket szeretnénk bemutatni. Weblapom főprofilja a Hand Made termékek bemutatása és az érdeklödőkkel való kapcsolattartás.
Számos ötlet keres utat a felszin felé mindennapjainkban azon szerencsések által akik az alkotás útjára tévednek. Minden pillanatnak megvan a saját ötlete, a kérdés csak az hogy rátalál-e az alkotójára. Én azon szerencsések közé tartozom akik az ötletek forgatagát hordozom az elmémben.
Legyen az tavasz , nyár , ősz vagy tél, hideg vagy kánikula, öröm vagy bánat, mindig körülvesznek az ötletek amelyek megvalósitásra várnak. Milyen szép lenne a világ ha minden szép és jó ötlet megvalósulhatna. De én most arról szeretnék mesélni amit nekem sikerült alkotnom. Kezdődött az egész az első ékszerem elkészitésével. Mindenki aki kedveli a kézművességet és betévedt valaha egy hobby boltba érti miről is beszélek. Velem is így történt. Ékszer alkatrészt vásároltam de annál sokkal többel távoztam. Ahogy lehetőségem volt midig vásároltam ezt-azt, azután tanfolyamokra iratkoztam fel, alkotó műhelyeken vettem részt , annak érdekében hogy az innen-onnan szerzett információkat tökéletesitsem. Jelen időszakomban elmondhatom hogy számos tehnikát volt szerencsém megtanulni és alkalmazni.
Ezek közül megemlithetem:
➤ gyöngyfűzés
➤ gyöngyfonás
➤ gyöngyhorgolás
➤ fémalkatrészes ékszerkészités
➤ papirfonás
➤ szalvétatehnika
➤ üvegfestés
➤ fimo ékszerek
➤ etc.
Jermendy MonikaTermészetesen mindig van még mit tanulni, hisz a kézművességben épp az a legcsodálatosabb hogy amikor már azt gondolom hogy egy tehnikát már elsajátitottam, felfedezem egy új oldalát. Tehát mindig fejlesztem magam és követem szüntelenül az álmaimat.
A műhelyem - az a hely ahol az alkotás szárnyait bontogatja és a képzelet szabadon szárnyalhat, számomra a kreációs műhely. A sok kézműves alkatrész között számos ötlet válik valósággá és ölt alakot. Mindig egyedi és mégis mindig újszerű.
A szép szeretete és a harmónia iránti igény mindnyájunkban ott lakozik, de mit sem ér ha nem tudjuk felszinre hozni. Mindenkinek meg kéne adatni az alkotás lehetőségét. Én álmaim elérésének egyik nagy lépését tettem meg ennek a weblapnak az elinditásával is, és remélem mindazoknak akik meglátogatják vagy használják majd termékeimet, át tudok adni ennek a varázslatnak a hangulatából amit a kreációs műhelyemben van alkalmam megélni.

Bemutatkozó kisfilm

Handmade Monika

Kapcsolat
Kapcsolati adatok:
: jermendym@gmail.com
; Oradea/Nagyvárad, jud. Bihor